LEDinno

Ääni- ja valoergonomiaa yhdellä ratkaisulla

LEDinno - tilan yleisvalaistuksen edelläkäviJÄ

katto_1020

OPTIMOITUA YLEISVALOA

LEDinno rakentaa optimivalaistun tilan. Valoratkaisut varmistavat tilan käyttötarkoituksen mukaisen optimaalisen valomäärän ja sävyn. LEDinno luo esteettisen valokokonaisuuden ja pienentää energiankulutusta innovatiivisen valoteknologian avulla. Alentunut energiankulutus ja huoltokustannusten lasku ovat osoitettavissa helposti LEDinno-laskurin avulla.

VALAISEVIA VAIHTOEHTOJA

LEDinno-valoratkaisut tukevat oivaltavalla tavalla tilan toimintoja. Ne tuottavat tilaan tasaisen ja oikein mitoitetun valaistuksen. LEDinno-valaistu tila on ergonomisesti toimiva ja houkutteleva.

LEDinno valaisee olemassa olevat ja uudiskohteet, yksityiset ja julkiset tilat. LEDinno-paneelien käyttökohteet ovat monimuotoiset kattopinnat ja alaslasketut kattorakenteet. Työpisteiden valaisussa valovoimainen on 'loftimainen' UPnDOWN-paneelivalaisin. UPnDOWN SHELF on innovatiivinen modulaarinen hyllyvalaisin tilojen moderniin valaisuun. ECLIPSE on pyöreä tunnelmantuoja - vaikka osaksi seinäpinnan akustoteosta. LEDinno-infotaulu on oivallinen viestinnän väline - valaiseva infotaulu itse vaihdettavalla kuva- tai tekstipinnalla.

AO-alloverin kautta saatavilla myös valaisusuunnittelu.

autokauppa

LEDinno-PANEELIT

04_510

UPnDOWN-TYÖPISTEVALAISIN

002887

UPnDOWN SHELF-HYLLYVALO

img_3024510

ECLIPSE-TUNNELMAVALO

DSC_2975_250

INFOTAULU MOVEit